Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Γίνε τώρα μέλος του Papantoniou Baby Club και απόλαυσε τα προνόμια.

1920x600 top

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου δημιούργησαν το Papantoniou Baby Club, για να προσφέρουν στους γονείς με μικρά παιδιά (μέχρι 3 ετών) περισσότερα προνόμια.

Απολαύστε ακόμα χαμηλότερες τιμές και αποκλειστικές προσφορές σε παιδικά προϊόντα, για τις οποίες τα μέλη θα ενημερώνονται με email. Ως μέλη θα απολαμβάνετε ειδικές προσφορές, συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες, και άμεση ενημέρωση για ενέργειες που σας αφορούν. Εγγραφείτε τώρα, για να λάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα καλάθι με χρήσιμα, επώνυμα παιδικά προϊόντα και επιπλέον ένα εκπτωτικό κουπόνι 20% για τα καταστήματα Mothercare.

1920x600 GR

Είναι τόσο απλό:

Αν είστε ήδη μέλος του προγράμματος Papantoniou Bonus Card, κάντε την εγγραφή σας και στο Papantoniou Baby Club πατώντας εδώ:

Αν δεν είστε ακόμα μέλος του προγράμματος Papantoniou Bonus Card, κάντε την ταυτόχρονη εγγραφή σας στα Papantoniou Bonus Card

και Papantoniou Baby Club πατώντας εδώ:

* Η εγγραφή στο πρόγραμμα Papantoniou Baby Club προϋποθέτει εγγραφή στο πρόγραμμα Papantoniou Bonus Card.

* Για την παραλαβή των δώρων εγγραφής από το κατάστημα, θα πρέπει να προσκομίσετε το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού κάτω των 3 ετών και το δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο του γονέα μέλους προς επιβεβαίωση.

* Ισχύουν όροι και κανονισμοί.

 

 

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]