Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

1

 

 

ΔΙΑΛΕΓΩ… ΔΙΑΛΕΚΤΟ!
Διαλεκτή Γεύση, Διαλεκτή Ποιότητα, Διαλεκτή Τιμή!

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόση σημασία έχει μια υγιεινή διατροφή, με προϊόντα παρασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά. Για αυτό και η επιλογή τους συμβάλλει στην εξαιρετική ποιότητα, στην αξιοπιστία και τη διαφορετικότητα των προϊόντων των Υπεραγορών Παπαντωνίου.

ΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Τα πιο διαλεκτά της γης… υψηλά σε σύνθετους υδατάνθρακες, όπως άμυλο και διαλυτές φυτικές ίνες, καθώς και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Βρείτε βασικά τρόφιμα και άλλα είδη συσκευασμένων προϊόντων για μια ισορροπημένη διατροφή και κάντε την αρχή για έναν πιο πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
ΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Τα πιο διαλεκτά της θάλασσας… ψάρια και μαλάκια με χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη και υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βρείτε μια μεγάλη γκάμα με αγαπημένες αλμυρές γεύσεις και σερβίρετε όλη τη θάλασσα στο πιάτο σας!
ΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τα πιο διαλεκτά της φύσης… προϊόντα πλούσια σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, υψηλά σε πρωτεΐνες και χαμηλά σε λιπαρά. Βρείτε τα διαλεκτά μας προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας κρέατα, αλλαντικά και τυριά στο Κρεοπωλείο και στο Τμήμα Delicatessen και στα ψυγεία των Υπεραγορών Παπαντωνίου και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και πολύ χρώμα!

 New Project 79

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]