For more information Search Our Stores.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • 200 γρ χαλούμι τριμμένο - Διαλεκτό
  • 200 γρ τυρί φέτα τριμμένη - Διαλεκτό
  • 200 γρ τυρί κεφαλοτύρι τριμμένο – Διαλεκτό
  • 300 γρ γιαούρτι στραγγιστό - Διαλεκτό
  • 2 κουταλάκια μπεικιν πάουτερ – Διαλεκτό
  • 180 ml ηλιανθέλαιο - Διαλεκτό
  • 300 γρ αλεύρι φαρίνα – Διαλεκτό
  • 4 αυγά – Φρεσκοδιαλεκτό
  • 2 κουταλάκια ξηρό δυόσμο τριμμένο – Διαλεκτό
  • 20 γρ σησάμι

 Soupies me Spanaki Katsarolas

Μέθοδος

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς οC.

Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο χαλούμι, τη φέτα, το κεφαλοτύρι το σησάμι και τον δυόσμο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε μέσα το ηλιανθέλαιο και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σε ένα μίξερ χειρός χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι για 5 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα και μετά προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουτερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμη 2 με 3 λεπτά.

Ενώνουμε το μείγμα με το γιαούρτι και τα τυριά μαζί και μετά τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος ή σε ορθογώνιο ταψί φούρνου με λαδόκολλα στην βάση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 50 λεπτά.

News & Recipies

New Project 27

10 Delightful Healthy Pasta Recipes for you and your family, «eat healthy, eat pasta!»

Learn more

1, Ellados Avenue
8020 Paphos, Cyprus

+357 26 936 600

[email protected]