Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Την εταιρεία στελεχώνει µια δυναµική οµάδα, η οποία αποτελείται από τους Ιδιοκτήτες/∆ιευθυντικά Στελέχη αλλά και έναν αριθµό επαγγελµατιών υψηλού επιπέδου, µε διακεκριµένο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και µακροχρόνια εξειδικευµένη εµπειρία στον τοµέα τους. Η προσωπική συµµετοχή της διοικητικής µας οµάδας στις καθηµερινές και οργανωτικές δραστηριότητες, καθοδηγεί και ενθαρρύνει όλα τα µέλη του προσωπικού να µεγιστοποιούν την απόδοσή τους, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες µας.

Η συνέπεια που διατηρούµε σε συνδυασµό µε την ικανότητα προσαρµογής στις υπάρχουσες τάσεις, έχει αποφέρει όλα αυτά τα χρόνια θετικά οικονοµικά αποτελέσµατα που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου για µια σταθερή, συνετή και επιτυχή στρατηγική ανάπτυξης.

Οι υπεραγορές Παπαντωνίου ιδρύθηκαν και ξεκίνησαν λειτουργία το 1987 με το πρώτο κατάστημα στη Χλώρακα Πάφου. Η ανάπτυξη συνεχίστηκε με ακόμα 8 υπεραγορές:

  • 1997: Υπεραγορά Πάφου
  • 2006: Υπεραγορά Κάτω Πάφου
  • 2007: Υπεραγορά Πόλις Χρυσοχούς
  • 2009: Υπεραγορά Πισσουρίου
  • 2012: Υπεραγορά Ύψωνα
  • 2015: Υπεραγορά Καθολικής (Κέντρο Λεμεσού)
  • 2016: Υπεραγορά Γεροσκήπου
  • 2019: Υπεραγορά Έγκωμη

Επιπλέον, απο το 2018 λειτουργεί υπερσύγχρονο κέντρο διανομής για καλύτερο χειρισμό των αποκλειστικών εισαγωγών και της ιδιωτικής ετικέτας Παπαντωνίου, καθώς και ξηρής και ψυχόμενης αποθήκης.

Η ανάπτυξη συνεχίστηκε, με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου να γίνονται οι πρώτες υπεραγορές στην Κύπρο με πιστοποίηση διεθνών προτύπων ISO 9001 και ISO 22000 ώστε να εναρμονίζονται πλήρως με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής.

Ποιότητα και υγιεινή που διασφαλίζονται ακόμα περισσότερο, μέσω της θυγατρικής μας CAC Green Products Farm – της δικής μας γεωργικής εταιρείας που προμηθεύει τις υπεραγορές με φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Το 2019, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου προχωρούν σε συνεργασία με την εταιρεία Sainsbury’s, για αποκλειστική αντιπρόσωπευση των προιόντων Sainsbury’s στην Κύπρο.  Τα προϊόντα Sainsbury’s βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης του κοινού στη Μεγάλη Βρετανία, χάρη στη μοναδική τους ποιότητα, τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουν και φυσικά τις ανταγωνιστικές τους τιμές.

Παράλληλα, η Εταιρεία έχει επενδύσει στη δημιουργία σύγχρονης μονάδας μεταποίησης και συσκευασίας φρέσκων κρεάτων, φρούτων και λαχανικών.  Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2019 και θα τηρεί όλους του ευρωπαϊκούς κανονισμούς και τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής.  Το έργο έτυχε συγχρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυπριακή Δημοκρατία, στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτικής ανάπτυξης 2014 – 2020.

eu co foundes

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]