Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου είναι η κορυφαία αλυσίδα σουπερµάρκετ στην περιοχή της Πάφου, µε πέντε υπεραγορές. Έχει επίσης αξιοσηµείωτη παρουσία στην Επαρχία Λεµεσού, λειτουργώντας τρεις ακόµη υπεραγορές. Τον Δεκέμβριο του 2019, άνοιξε τις πόρτες της και η Υπεραγορά Παπαντωνίου στη Λευκωσία. Η πρώτη Υπεραγορά Papantoniou άνοιξε στην Χλώρακα, στην Πάφο, το 1987, µε χώρο πώλησης µόλις 150 τ.µ. Μετά από αρκετές προσθήκες και ανακαινίσεις, το αρχικό κατάστηµά µας, διαθέτει πλέον 2,000 τ.µ. σύγχρονου εµπορικού χώρου.

Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επεκταθεί, δηµιουργώντας µια αλυσίδα οκτώ υπεραγορών, µε συνολικό εµβαδό εκθεσιακού χώρου πώλησης 23.000 τ.µ. και µε πάνω από 80.000 προϊόντα.

Η Εταιρεία µας, έχει αναπτύξει πολύ ισχυρές συνεργασίες µε διεθνείς οργανισµούς για το σχεδιασµό, την κατασκευή και τον εξοπλισµό των καταστηµάτων µας, καθώς και µε διακεκριµένους παροχείς υπηρεσιών για τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού µας.

Εκτός από τους τοπικούς σηµαντικούς εισαγωγείς, διανοµείς και κορυφαίους παραγωγούς, η Εταιρεία συνεργάζεται επίσης, µε περισσότερους από 150 Ευρωπαίους προµηθευτές και µε άλλους 50 παγκοσµίως.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου ήταν η πρώτη αλυσίδα στην Κύπρο στον τοµέα του λιανεµπορίου, η οποία πιστοποιήθηκε ταυτόχρονα µε τα πρότυπα ISO 9001: 2015 (Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ) και ISO 22000: 2005 (Συστήµατα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίµων). Αυτό επαληθεύει τα υψηλά πρότυπα που θέτει η Εταιρεία στις δραστηριότητές της, τηρώντας όλους τους νόµους, κανονισµούς και πρότυπα της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης, σχετικά µε την ποιότητα και την υγιεινή των τροφίµων, υπογραµµίζοντας µε αυτό τον τρόπο το σεβασµό της προς τους χιλιάδες πιστούς πελάτες της.

Τα δικά μας φρέσκα

CAC Green Products Farm Ltd

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, σε συνέχεια της οικογενειακής παράδοσης στη γεωργική παραγωγή, ίδρυσαν το 2010 τη θυγατρική γεωργική εταιρεία CAC Green Products Farm Ltd, η οποία σε απόλυτη εναρµόνιση µε τις προδιαγραφές ποιότητας και φρεσκάδας των υπεραγορών, προµηθεύει τις υπεραγορές µε υψηλής ποιότητας φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

 

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]