Κουπόνια

Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι αποκλειστικά για τους χρήστες του App και μπορούν να ενεργοποιηθούν από το κινητό σας στο ταμείο.

SPIN & WIN

Το παιχνίδι Spin & Win ενεργοποιείται μετά από κάθε αγορά άνω των €10 και σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε εκπτωτικά κουπόνια και άλλα δώρα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 
 

Προτεινόμενες Προσφορές

Οι προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα αλλάζουν συχνά. Μέσω αλγόριθμου η εφαρμογή εντοπίζει τα προϊόντα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και σας ενημερώνει για τις προσφορές σε αυτά.

Φυλλάδιο Προσφορών

Το φυλλάδιο προσφορών είναι τώρα στο κινητό σας και έτσι –γλιτώνοντας χαρτί– βοηθάμε όλοι μαζί το περιβάλλον! Δείτε το στην οθόνη σας και μέσα σ’ αυτό όλες τις προσφορές χωρισμένες ανά κατηγορία για εύκολη περιήγηση.
 

Λίστα με τα Ψώνια

Η λίστα αγορών σας είναι τώρα στο κινητό σας. Επιλέγοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα και τις προσφορές που θέλετε από την εφαρμογή, δημιουργείτε τη λίστα αγορών στο κινητό σας και την έχετε πάντα μαζί σας. Κι αν είστε στο σπίτι σας και δεν θέλετε να ξεχάσετε κάποιο προϊόν που μόλις σας τελείωσε, μπορείτε να σκανάρετε το barcode του και θα προστεθεί αυτόματα στη Λίστα με τα Ψώνια.

Συνταγές

Δείτε τη μεγάλη συλλογή των συνταγών μας, τα συστατικά που για να τις εκτελέσετε και προμηθευτείτε τα από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου.
 

Βαθμοί Δωροκάρτας

Δείτε τους βαθμούς που συλλέξατε με τις αγορές σας και εξαργυρώστε τους στο ταμείο, εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Ιστορικό

Μπορείτε να δείτε όλες τις προηγούμενες αγορές σας μέσα στην εφαρμογή, μαζί με τα προϊόντα και το ποσό που πληρώσατε. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε εικονική απόδειξη!
 

Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]