Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

INSIDE BANNER

Στις υπεραγορές Παπαντωνίου με πλήρη επίγνωση και ευθύνη της τρέχουσας κατάστασης, προχωρήσαμε στα παρακάτω προληπτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγιεινή των εργαζομένων και των πελατών μας.

Έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά για χρήση των πελατών στις εισόδους και εξόδους του κάθε καταστήματος, στις τουαλέτες, στην είσοδο της αποθήκης, στους χώρους της καφετέριας, καθώς και στους χώρους πώλησης προϊόντων του αρτοποιείου. Η χρήση αντισηπτικού είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδό τους στο κατάστημα συμπεριλαμβανομένων πελατών, εργαζομένων και συνεργατών.

Όλα τα προϊόντα μας στο τμήμα αρτοποιείου διατίθενται σε κλειστές συσκευασίες.

Πραγματοποιείται τακτικός καθαρισμός και απολύμανση στα ταμεία, στα τρόλεϊ και καροτσάκια, στις εξωτερικές επιφάνειες βιτρινών, στα τραπεζάκια και τις καρέκλες στην καφετέρια, καθώς και στο χώρο υποδοχής.

Υπάρχει αρμόδιο άτομο το οποίο ελέγχει ανά πάσα ώρα και στιγμή τον αριθμό
των ατόμων που βρίσκονται στις υπεραγορές μας προκειμένου η παρουσία ατόμων να μην υπερβαίνει το ένα άτομο ανά οκτώ τετραγωνικά μέτρα ωφέλιμου χώρου.

Οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές μας ακολουθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προσωπική τους υγιεινή (πλύσιμο χεριών, τακτική χρήση αντισηπτικού, κλπ.)
Οι εργαζόμενοι  και οι προμηθευτές μας φορούν υποχρεωτικά γάντια.

Διατίθενται δωρεάν γάντια για τους πελάτες στην είσοδο.

Προχωρήσαμε σε μέτρηση θερμοκρασίας εργαζομένων και συνεργατών με την είσοδό τους στο κατάστημα

Για τη διασφάλιση του συνεχή ανεφοδιασμού και της επάρκειας των προϊόντων, το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας διατηρεί διαρκή επικοινωνία με τους προμηθευτές.

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]