Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

New Project 2021 04 28T153846.353

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, πιστές στη δέσμευση να αναπτύσσονται διαρκώς, να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούνται προχώρησαν σε μια νέα στρατηγική συμμαχία, αυτή τη φορά με την Bioland Energy. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, από την 1η Μαρτίου, όλα τα καταστήματα καθώς και το κέντρο διανομής των Υπεραγορών Παπαντωνίου λειτουργούν με τη χρήση πράσινης ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι οι πρώτες υπεραγορές στην Κύπρο που επέλεξαν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην προσπάθειά τους να ελαχιστοποιήσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, πιστές στη δέσμευση να αναπτύσσονται διαρκώς, να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούνται προχώρησαν σε μια νέα στρατηγική συμμαχία, αυτή τη φορά με την Bioland Energy. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, από την 1η Μαρτίου, όλα τα καταστήματα καθώς και το κέντρο διανομής των Υπεραγορών Παπαντωνίου λειτουργούν με τη χρήση πράσινης ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι οι πρώτες υπεραγορές στην Κύπρο που επέλεξαν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην προσπάθειά τους να ελαχιστοποιήσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. 

Η Bioland Energy από την 1η Ιανουαρίου 2021 είναι η πρώτη εταιρεία προμήθειας ηλεκτρισμού που πληροί όλες τις απαιτήσεις που προδιαγράφονται στους κανόνες μεταβατικής ρύθμισης της αγοράς ηλεκτρισμού και ο πρώτος προμηθευτής ηλεκτρισμού στη Κύπρο μετά την ΑΗΚ, κάνοντας ουσιαστικά την αρχή για την ανταγωνιστική αγορά ηλεκτρισμού. Το ενεργειακό μείγμα της εταιρείας αποτελείται αποκλειστικά από πράσινη ενέργεια φωτοβολταϊκών πάρκων συμβάλλοντας έτσι στη προστασία του περιβάλλοντος με τη μηδενική εκπομπή θερμοκηπιακών αερίων.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, έχοντας υψηλά στο σύστημα αξιών τους την προστασία του περιβάλλοντος, δεν θα μπορούσαν παρά να προχωρήσουν σε μια τέτοια συμμαχία έχοντας πάντοτε ως στόχο να αποτελούν μια «θετική δύναμη» για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον τόπο μας και να ανταποδίδουν τη σχέση εμπιστοσύνης που τόσα χρόνια έχουν χτίσει με το καταναλωτικό κοινό. Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στις πρωτοβουλίες των Υπεραγορών Παπαντωνίου για την προστασία του περιβάλλοντος. Σε όλες τις εγκαταστάσεις ακολουθούνται οι πρότυπες διαδικασίες ανακύκλωσης, μειώνονται στο ελάχιστο η χρήση νερού και τα απόβλητα των τροφίμων, ενώ ενθαρρύνεται η μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας. Η επιλογή της αποκλειστικής χρήσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές είναι ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και τη δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Για τη νέα αυτή συμμαχία ο κ. Αντρέας Παπαντωνίου, μέλος της διευθυντικής ομάδας, δήλωσε: «Προσηλωμένοι στο στόχο μας ώστε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς δεν θα μπορούσαμε παρά να αφουγκραστούμε την ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος,  που πλέον είναι πιο επιτακτική από ποτέ, και να επενδύσουμε στην πράσινη ενέργεια σε όλες τις εγκαταστάσεις μας. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα αλλά ανταποδίδουμε και στους καταναλωτές μας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει. Η αγοραστική εμπειρία γίνεται καλύτερη όταν γνωρίζεις πως επιλέγεις μια υπεραγορά που νοιάζεται για το περιβάλλον όπου δραστηριοποιείται και καταβάλει προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να προσφέρουμε πρώτοι στους καταναλωτές μας αυτό το προνόμιο. 

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου απέδειξαν για άλλη μια φορά πως δεν εφησυχάζουν. Με τις ίδιες αξίες με τις οποίες συστήθηκαν στο καταναλωτικό κοινό συνεχίζουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούνται.

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]