Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

New Project 2021 05 06T171002.359

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, πιστές στη δέσμευση να αναπτύσσονται και να εξελίσσουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους προχωρούν σε ακόμα μια καινοτόμα συνεργασία με απώτερο στόχο το να  διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των καταναλωτών και των ανθρώπων τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεργάζονται με την συμβουλευτική εταιρεία Capacitor Partners, στοχεύοντας την ολοκλήρωση της ψηφιακής τους εξέλιξης σε διάφορους τομείς του οργανισμού.  Η συνεργασία θα καλύψει την βελτιστοποίηση των εσωτερικών επιχειρησιακών διαδικασιών μέσω της ψηφιοποίησης, τη χάραξη τεχνολογικής στρατηγικής, την εξερεύνηση ψηφιακών λύσεων και την ανάπτυξη νέων ψηφιακών προϊόντων.

Για τη νέα αυτή συμμαχία με τους Capacitor Partners ο κ. Αντρέας Παπαντωνίου, μέλος της διευθυντικής ομάδας, δήλωσε: «Αφουγκραζόμαστε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών που τόσα χρόνια μας έχουν αγκαλιάσει και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις νέες συνήθειες που γεννιόνται. Πρόκειται για μία ακόμη επένδυση που θα απλοποιήσει τις διαδικασίες που ακολουθούμε και θα διευκολύνει την καθημερινότητα τόσο των πελατών όσο και των ανθρώπων μας που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.»

Η Capacitor Partners εξειδικεύεται στην βελτιστοποίηση οργανισμών μέσω της μεταφοράς καινοτόμων λύσεων και μεθόδων, με εξειδίκευση στον τομέα ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων. Την εταιρεία εμπιστεύονται εταιρείες από τον χώρο του λιανικού και ηλεκτρονικού εμπορίου, των media, και των επιχειρηματικών υπηρεσιών, για τις ανάγκες τους όσον αφορά την στρατηγική ανάλυση της αγοράς, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ψηφιακών προϊόντων και την αναδιάρθρωση επιχειρησιακών διαδικασιών που θα επιταχύνουν και εξομαλύνουν την ανάπτυξη του οργανισμού.

Εκ μέρους της Capacitor Partners, o Μιχάλης Τυρίμος δήλωσε: «Η μετάβαση του επιχειρηματικού τομέα προς την ψηφιοποίηση και τις έξυπνες λύσεις (digital transformation) είναι απαραίτητη και επιταχύνθηκε με ραγδαίους ρυθμούς κατά την περίοδο της πανδημίας. Παρατηρούμε ότι οι συνήθειες των καταναλωτών έχουν αλλάξει. Μαζί τους αλλάζει και η αγορά, ειδικά το λιανικό εμπόριο. Σκοπός μας, η παροχή έρευνας και στρατηγικής αιχμής, που θα βοηθήσει έναν ήδη άριστα καταρτισμένο οργανισμό όπως είναι οι Υπεραγορές Παπαντωνίου να κάνει τα επόμενα τεχνολογικά βήματα.»

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να προστεθεί στις πρωτοβουλίες των Υπεραγορών Παπαντωνίου και τη συνεχή προσπάθειά τους να αναπτύσσονται και να εξελίσσουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους προκειμένου να προσφέρουν στους καταναλωτές μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

 

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]