Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

New Project 2021 05 06T171520.708

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου πρωτοπορούν και προσφέρουν νέα υπηρεσία στις υπεραγορές τους προκειμένου να διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές και πληρωμές των πελατών τους. Από τη Δευτέρα, 11/01, η υπηρεσία EasyPay  είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών Παπαντωνίου. Οι πελάτες των Υπεραγορών μπορούν να προβούν εύκολα και γρήγορα σε πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας, ανανέωση αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, πληρωμή προστίμων, σκύβαλα, οφειλές σε Δήμους, άδειες κυνηγίου, κλπ.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με επίκεντρο τον άνθρωπο και με γνώμονα τη διευκόλυνση των πελατών τους, προχώρησαν πρώτοι στον τομέα τους, στην προσθήκη της συγκεκριμένης υπηρεσίας, έτσι ώστε να προσφέρουν μία άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και εμπειρία αγορών. Ένα μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας πληρώνει αυτές τις οφειλές είτε σε τράπεζες, είτε σε άλλες υπηρεσίες, αντιμετωπίζοντας μεγάλες ουρές αναμονής, δυσκολία στην εύρεση χώρου στάθμευσης, με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι χρονοβόρα και κουραστική. Βασικός στόχος της κίνησης αυτής είναι η διευκόλυνση του κοινού και η άμεση εξυπηρέτησή του. Πλέον, στο περίπτερο οποιουδήποτε καταστήματος των Υπεραγορών Παπαντωνίου, παρέχεται η δυνατότητα αποπληρωμής οφειλών άμεσα, εύκολα και γρήγορα. Ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά.

Με την υπηρεσία EasyPay πληρώνετε σχεδόν όλους τους λογαριασμούς σας που αφορούν τηλεπικοινωνίες, ρεύμα, φόρους, άδειες, κτλ. Επιπρόσθετα, μέσω της υπηρεσίας πληρώνετε με απόλυτη ασφάλεια, οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και Σαββατοκύριακα, και πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας μέσα σε 30 δευτερόλεπτα χωρίς να περιμένετε στην ουρά.

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]