Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

New Project 2021 06 02T155937.090

Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 οι Υπεραγορές Παπαντωνίου γιόρτασαν με όλη την Κύπρο τον ένα και πλέον χρόνο επιτυχημένης πορείας του νέου, υπερσύγχρονου καταστήματός τους στη Λευκωσία. Σε κλίμα πανηγυρικό, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης ενός ολοκαίνουριου Volkswagen Polo αξίας 15.000 ευρώ στον υπερτυχερό οδηγό Αντρέα Κλαδή από την Πάφο που συμμετείχε στον διαγωνισμό των Υπεραγορών.Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 οι Υπεραγορές Παπαντωνίου γιόρτασαν με όλη την Κύπρο τον ένα και πλέον χρόνο επιτυχημένης πορείας του νέου, υπερσύγχρονου καταστήματός τους στη Λευκωσία. Σε κλίμα πανηγυρικό, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν οι συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης ενός ολοκαίνουριου Volkswagen Polo αξίας 15.000 ευρώ στον υπερτυχερό οδηγό Αντρέα Κλαδή από την Πάφο που συμμετείχε στον διαγωνισμό των Υπεραγορών.

Η νέα υπεραγορά στη Λευκωσία άνοιξε τις πόρτες της στο τέλος τους 2019 και από νωρίς έχει αγκαλιαστεί από το καταναλωτικό κοινό. Καλύπτει μια έκταση 9,500 τετραγωνικών μέτρων και έχει σχεδιαστεί με βάση όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον καταναλωτή της Λευκωσίας, μέσα σε ένα ασφαλές, σύγχρονο, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Το νέο κατάστημα προσφέρει στον καταναλωτή της Λευκωσίας μια βελτιωμένη εμπειρία ψωνίσματος βασισμένη στις αξίες που διέπουν τις Υπεραγορές Παπαντωνίου από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους το 1987: ποιότητα, ποικιλία και χαμηλές τιμές.  

Η λιτή – λόγω των συνθηκών - γιορτή παράδοσης του ολοκαίνουριου αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κεντρικό κατάστημα των Υπεραγορών στην Πάφο και αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για το καταναλωτικό κοινό των Υπεραγορών που έφτανε από νωρίς για να πραγματοποιήσει τις αγορές του σαββατοκύριακου. Ο τυχερός οδηγός παρέλαβε τα κλειδιά του ολοκαίνουριου Volkswagen Polo από την κ. Έλενα Παπαντωνίου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ, και δήλωσε κατενθουσιασμένος για το μεγάλο δώρο. Από τον ίδιο διαγωνισμό του εορτασμού του ενός χρόνου λειτουργίας της νέας Υπεραγοράς Παπαντωνίου στη Λευκωσία προέκυψαν και άλλοι τυχεροί που κέρδισαν πλούσια δώρα, όπως υπερσύγχρονες τηλεοράσεις και δεκάδες κουπόνια για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου και οι άνθρωποί τους συνεχίζουν να πορεύονται με τις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκίνησαν από την Χλώρακα το 1987. Βλέπουν την επιχείρησή τους να εξελίσσεται και επενδύουν συνεχώς στην καινοτομία με σκοπό να προσφέρουν στους καταναλωτές τους μια ολοένα και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]