Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

New Project 2021 06 25T154245.527

Διεκδίκησε ένα DACIA ALL-NEW STEPWAY αξίας €16.900 και πολλά άλλα δώρα!

Στις Υπεραγορές Παπαντωνίου, η μαγεία του ποδοσφαίρου συναντάει τη γεύση της νίκης!  Ένας νέος διαγωνισμός με έπαθλο ένα DACIA ALL-NEW STEPWAY αξίας 16.900 ευρώ και πολλά ακόμη πλούσια δώρα αναμένει τους τυχερούς καταναλωτές των Υπεραγορών Παπαντωνίου που θα κερδίσουν συμμετοχές στην κλήρωση.

Το καλοκαίρι μας έχει ήδη ξεκινήσει με ποδοσφαιρικές συγκινήσεις που  προκύπτουν από την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της χρονιάς. Οι παρέες μαζεύονται ξανά για να ζήσουν μεγάλες στιγμές και να απολαύσουν γεύσεις που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις ποδοσφαιρικές βραδιές που μας έλειψαν! Από τις 12 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2021, η καρδιά του ποδοσφαίρου χτυπά στις Υπεραγορές Παπαντωνίου όπου η γεύση της νίκης συναντά το ποδόσφαιρο.

Κάνοντας τις αγορές σας από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου κερδίζετε μία συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση για κάθε 20 ευρώ αγορών. Συμμετέχοντας στην κλήρωση, εκτός από ένα καινούριο αυτοκίνητο DACIA ALL-NEW STEPWAY αξίας €16.900, διεκδικείτε μεταξύ άλλων: τηλεοράσεις LG και Samsung 4K 55”, έπιπλα για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, εισιτήρια που θα σας εξασφαλίσουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές στο Paphos Aphrodite Waterpark, δωροκουπόνια από τα καταστήματα Mothercare, αυθεντικές μπάλες του Πρωταθλήματος και αυθεντικές φανέλες της Εθνικής Ομάδας. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό ισχύει για τους κατόχους δωροκάρτας των Υπεραγορών Παπαντωνίου.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου προσφέρουν για ακόμη μια φορά στους καταναλωτές τους την ευκαιρία να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και ανταποδίδουν τη σχέση εμπιστοσύνης που τόσα χρόνια έχουν χτίσει μαζί. Επιλέγουν να αναδείξουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς συνδυάζοντας τη γεύση της νίκης με πλούσια δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού θα βρείτε στο website .

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]