Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υπεραγορές Παπαντωνίου Back to School 1

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου προετοιμάζουν τους μαθητές και τους γονείς με τον καλύτερο τρόπο για μια δυναμική επιστροφή στα θρανία. Πάντα με γνώμονα την οικογένεια στην Κύπρο και τις ανάγκες της, σχεδίασαν μια σειρά από ενέργειες με τίτλο ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛ που ενθαρρύνουν μικρούς και μεγάλους για την επιστροφή στα σχολεία με όλα όσα είναι απαραίτητα για τους μαθητές.

Μια ολοκληρωμένη ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛ συλλογή περιμένει τους καταναλωτές στις Υπεραγορές Παπαντωνίου που περιλαμβάνει ρούχα για την σχολική χρονιά και την εκγύμναση των παιδιών, επώνυμες σχολικές τσάντες, παγουρίνια καθώς και μια ευρεία γκάμα σε γραφική ύλη. Σε όλα τα παραπάνω είδη οι καταναλωτές, εκτός από κορυφαία ποιότητα, θα βρουν και μοναδικές προσφορές.

Επιπλέον, οι καταναλωτές που επιλέγουν στις Υπεραγορές Παπαντωνίου για τα σχολικά είδη με αγορές αξίας €25 και άνω στην ίδια απόδειξη, παίρνουν δώρο κουπόνια αξίας €15 για το κατάστημα αθλητικών ειδών NATIOTIS και ATHLOKINISI καθώς και για τα αγαπημένα εστιατόρια  McDonald’s™️ όπου μπορούν να απολαύσουν δύο λαχταριστά burgers στην τιμή του ενός. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μια νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει για μικρούς και μεγάλους με την ελπίδα να είναι δημιουργική και παραγωγική. Το πρώτο βήμα για να οργανωθεί κανείς με τον καλύτερο τρόπο θα ξεκινήσει και φέτος από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου και την ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛ συλλογή τους που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές.

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]