Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

COINBOX image 2february2022

 

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, και έχοντας πάντα προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών εντάσσουν πρώτες στα καταστήματά τους το καινοτόμο μηχάνημα COINBOX προκειμένου να βελτιώσουν και να διευκολύνουν την εμπειρία ψωνίσματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις εναλλασσόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου παρέχουν την υπηρεσία COINBOX προς τους καταναλωτές, έτσι ώστε να «επενδύσουν» έξυπνα τα κέρματα τους. Το COINBOX δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να εξαργυρώσουν τα κέρματά τους σε κουπόνια αγορών τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις Υπεραγορές Παπαντωνίου.

Οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα εύκολα και απλά, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να διαχωρίσουν ή να μετρήσουν τα κέρματα τους, αφού αυτή η διαδικασία γίνεται αυτόματα από το νέο μηχάνημα COINBOX στις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Η χρήση του μηχανήματος μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο από τον οποιονδήποτε.

Πιστή στις αξίες και το όραμά της, η Υπεραγορά Παπαντωνίου αναπτύσσεται και εξελίσσει τις υπηρεσίες της διαρκώς, έτσι ώστε να εξασφαλίσει στους καταναλωτές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές, εξυπηρετώντας τους παράλληλα, με σεβασμό και ειλικρίνεια.

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]