Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

XMAS PROMO image 7december2021

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου συνεχίζουν να είναι δίπλα μας και θέλουν να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα με γενναιόδωρους διαγωνισμούς, ενέργειες και πολλές προσφορές!

Τα εορταστικά δώρα ξεκίνησαν νωρίς, με μια σημαντική πρωτοβουλία από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου που προσφέρουν την ευκαιρία σε 150 τυχερούς να κερδίσουν ένα βασικό προϊόν δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2021 και ισχύει για τους κατόχους της δωροκάρτας Παπαντωνίου.

Η δωροκάρτα Παπαντωνίου δίνει δωροκουπόνια στους χρήστες της με τη συλλογή βαθμών που κερδίζουν κάθε φορά που κάνουν τις αγορές τους. Έτσι, τους επιτρέπει να απολαμβάνουν δωρεάν προϊόντα ανάλογα με τα ψώνια τους. Η εγγραφή στην κάρτα είναι εντελώς δωρεάν και γίνεται στις υπεραγορές ή διαδικτυακά στο https://www.papantoniou.com.cy/bonus-card.

Εκτός από τα δωροκουπόνια, οι πελάτες έχουν επιπλέον την ευκαιρία να κερδίσουν προϊόντα σε διάφορους διαγωνισμούς που γίνονται κατά τη διάρκεια του χρόνου. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό Χριστουγέννων, οι πελάτες κερδίζουν μία συμμετοχή για κάθε αγορά των 20 ευρώ και άνω, παρουσιάζοντας την απόδειξη στο ταμείο. Για παράδειγμα, αν η αγορά είναι ίση με 85 ευρώ, τότε ο πελάτης κερδίζει 4 συμμετοχές. Τα προϊόντα που μπορούν να κερδίσουν οι καταναλωτές είναι πρώτης ανάγκης για όλους μας, αφού περιλαμβάνουν βασικά αγαθά όπως νερό, γάλα και φαγώσιμα, καθώς και προϊόντα καθημερινής χρήσης, όπως απορρυπαντικά, χαρτί υγείας, καφέδες κλπ.

Για να γίνετε ένας από τους 150 μεγάλους τυχερούς που θα κερδίσουν προϊόντα για έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν, διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ στο -LINK-.

Φέτος τα Χριστούγεννα, γιορτάζουμε μαζί με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου.

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]