Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

 DIALEKTO image 5april2022

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου διαλέγουν τα καλύτερα υλικά και τα φέρνουν Δίπλα μας
μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά αποκλειστικών προϊόντων!

Nέα διαφημιστική καμπάνια με σκοπό την προώθηση της ιδιωτικής ετικέτας «Διαλεκτό» έχουν λανσάρει οι Υπεραγορές Παπαντωνίου. Το νέο τηλεοπτικό σποτ «Διαλέγω Διαλεκτό», προβάλλει τις αξίες που πρεσβεύουν οι Υπεραγορές, την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών απευθείας από τη φύση γεγονός που συμβάλλει στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, τις χαμηλές τιμές, την αξιοπιστία και τη διαφορετικότητά τους.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Διαλέγω Διαλεκτό» των Υπεραγορών Παπαντωνίου, παρουσιάζονται μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας προϊόντα της ιδιωτικής ετικέτας «Διαλεκτό», τα οποία διατίθενται σταθερά σε χαμηλές τιμές.  

Στις Υπεραγορές Παπαντωνίου οι πελάτες µπορούν να επιλέξουν και να αγοράσουν µέσα από µία ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων φρέσκων τροφίμων όπως αυγά, κατεψυγμένα κρέατα και ψάρια «Διαλεκτό» όπως χταπόδι, σολομό, καλαμάρι, θαλασσινά σνακ και άλλα, είδη ψυγείου όπως αλλαντικά και τυριά «Φρεσκοδιαλεκτό», άλλων ειδών διατροφής όπως συσκευασμένα τρόφιμα και βιολογικά προϊόντα «ΒIOΔιαλεκτό», αλλά και κρασί της ετικέτας «Διαλεκτό».

Οι πελάτες των Υπεραγορών Παπαντωνίου θα αναγνωρίσουν τα προϊόντα που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη κατηγορία από την ειδική σήμανση «Διαλεκτό», που θα δουν στα ράφια των καταστημάτων των υπεραγορών.    

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου συνεχίζουν να καλύπτουν όλες τις προσδοκίες και ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, με απώτερο σκοπό να  προσφέρουν στο κοινό που τους εμπιστεύεται μια εξαιρετική εμπειρία αγορών, μέσα από υπηρεσίες και προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και στις χαµηλότερες δυνατές τιµές, εξυπηρετώντας τους πάντα µε ειλικρίνεια και σεβασµό.

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]