Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο Hilton Park στη Λευκωσία, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου ανακοίνωσαν την αποκλειστική συνεργασία τους με την εταιρεία Sainsbury’s.

Τα προϊόντα Sainsbury’s βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης του κοινού στη Μεγάλη Βρετανία, χάρη στη μοναδική τους ποιότητα, τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουν και φυσικά τις ανταγωνιστικές τους τιμές.

sainsbury gallery

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου προχώρησαν στη σπουδαία αυτή συνεργασία, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες του μοντέρνου καταναλωτή. Τώρα, οι πελάτες των Υπεραγορών Παπαντωνίου θα έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερα, βγαίνοντας διπλά κερδισμένοι, αφού εκτός από τις ήδη συμφέρουσες τιμές των Υπεραγορών Παπαντωνίου, θα μπορούν να αγοράζουν και τα αγαπημένα προϊόντα Sainsbury’s σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα προοπτική που αναμφίβολα θα δώσει στον καταναλωτή επιπρόσθετες επιλογές. Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών Παπαντωνίου, κ. Πάμπος Παπαντωνίου, εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εταιρεία Sainsbury’s η οποία έδειξε εμπιστοσύνη προς την αγαπημένη κυπριακή αλυσίδα Υπεραγορών και την επέλεξε για τη στρατηγική της ανάπτυξη στον τόπο μας. Τόνισε, επίσης, ότι καθημερινά τα ράφια των Υπεραγορών Παπαντωνίου θα είναι γεμάτα με τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων Sainsbury’s.

Εκ μέρους της αλυσίδας καταστημάτων Sainsbury’s, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κ. Michael Luck (Director of Business Development), καθώς και η κα Liz Cooper (Business Strategy Manager) οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία και σημείωσαν πόσο εύκολα πάρθηκε η απόφαση να δώσουν τα χέρια με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Η ανάπτυξη της Sainsbury’s στην κυπριακή αγορά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, στοχεύοντας πάντα στο συμφέρον του καταναλωτή. Τα προϊόντα Sainsbury’s έρχονται για να ικανοποιήσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, εξοικονομώντας τους παράλληλα χρόνο, αλλά και χρήμα.

Sainsbury Gallery
Sainsbury Gallery Grou
Sainsbury
Sainsbury Gallery Press

Η εταιρεία Sainsbury’s, με περισσότερα από 150 χρόνια λειτουργίας, διαθέτει καταστήματα σε κεντρικές τοποθεσίες δεκάδων πόλεων της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ δέσμευσή τους είναι να παρέχουν στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με κορυφαία προϊόντα. Η συνεργασία τους με τις υπεραγορές Παπαντωνίου φιλοδοξεί να καλύψει ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των Κύπριων καταναλωτών και να εφοδιάσουν την κυπριακή αγορά με καινοτόμα προϊόντα.  

Υπεραγορές Παπαντωνίου και Sainsbury’s. Μαζί... για αγορές που αξίζουν!!

 

Νέα & Συνταγές

Συνταγές της Έλενας

Αυθεντικές συνταγές απο τη
Έλενα Παπαντωνίου.

Δείτε τις συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]