GR
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • 500γρ βοδινός κιμάς
  • 1 Sainsbury’s chilli con carne mix 50g
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Sainsbury’s Italian passata 500ml
  • 1 κονσέρβα Sainsbury’s red kidney beans
  • 2 κουτ. ελαιόλαδο

pork in

Διαδικασία

  • Τσιγαρίζουμε τον κιμά με το ελαιόλαδο.
  • Όταν πάρει καφέ χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
  • Όταν έχουν ψηθεί και έχουν πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα, προσθέτουμε την passata, το chilli con carne mix και τα red kidney beans και αφήνουμε 15’ σε μέτρια φωτιά, να απορροφηθούν τα υγρά, ανακατεύοντας κάθε τόσο.
  • Σερβίρουμε με ρύζι και επιλογή από sour cream, τριμμένο τυρί, tortillas, και nachos.

Νέα & Συνταγές

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]