Συστατικά (για 4 μερίδες):
-
Sainsbury’s coconut milk 400ml
-
Sainsbury’s korma curry paste 200g
-
40g Sainsbury’s καστανή ζάχαρη
-
4 φιλέτα κοτόπουλου, σε κύβους
-
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
-
1 κουτ. τριμμένο τζίντζερ
-
2 κουτ. ελαιόλαδο
-
Αλάτι-πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
-
Ρύζι μπασμάτι
-
Καβουρδισμένα αμύγδαλα (προαιρετικά)
-
Ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο (προαιρετικά)
Διαδικασία
- Σε ένα γουόκ ή αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο. Όταν ροδίσει προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και την πάστα curry και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για ακόμα 5 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε το γάλα καρύδας, την ζάχαρη και αλατοπίπερο κατά βούληση. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι, και προαιρετικά γαρνίρουμε με καβουρδισμένα αμύγδαλα και φρέσκο κόλιανδρο!