Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • 200 γρ χαλούμι τριμμένο - Διαλεκτό
  • 200 γρ τυρί φέτα τριμμένη - Διαλεκτό
  • 200 γρ τυρί κεφαλοτύρι τριμμένο – Διαλεκτό
  • 300 γρ γιαούρτι στραγγιστό - Διαλεκτό
  • 2 κουταλάκια μπεικιν πάουτερ – Διαλεκτό
  • 180 ml ηλιανθέλαιο - Διαλεκτό
  • 300 γρ αλεύρι φαρίνα – Διαλεκτό
  • 4 αυγά – Φρεσκοδιαλεκτό
  • 2 κουταλάκια ξηρό δυόσμο τριμμένο – Διαλεκτό
  • 20 γρ σησάμι

 Soupies me Spanaki Katsarolas

Μέθοδος

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς οC.

Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο χαλούμι, τη φέτα, το κεφαλοτύρι το σησάμι και τον δυόσμο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε μέσα το ηλιανθέλαιο και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σε ένα μίξερ χειρός χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι για 5 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα και μετά προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουτερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμη 2 με 3 λεπτά.

Ενώνουμε το μείγμα με το γιαούρτι και τα τυριά μαζί και μετά τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος ή σε ορθογώνιο ταψί φούρνου με λαδόκολλα στην βάση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 50 λεπτά.

Νέα & Συνταγές

New Project 27

10 Υπέροχες και Υγιεινές Συνταγές με ζυμαρικά που θα απολαύσετε εσείς και η οικογενεία σας, «eat healthy, eat pasta!»

Μάθετε περισσότερα

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]