Υλικά
- 500 γρ. Κοτόπουλο σε κύβους
- 3 πιπεριές πολύχρωμες
- 1 καρότο κομμένο σε στικς
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε στικς
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 30γρ μέλι
- ¼ φλυτζ. Βαλσάμικο
- ¼ φλυτζ. Σόγια σως
- 1 κύβος ζωμό λαχανικών
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
Διαδικασία
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή wok ζεσταίνω λίγο ελαιόλαδο και ψήνω το κοτόπουλο μέχρι να ροδήσει ελαφρά, και αλατοπιπερώνω. Προσθέτω τον σκόρδο πολτοποιημένο, το καρότο, τις πιπεριές και το κρεμμύδι και σωτάρω ελαφρά – να παραμείνουν τραγανά.
- Τελειώνω το φαγητό ρίχνοντας την σόγια, το βαλσάμικο, τον ζωμό και το μέλι. Αφήνω 2-3 λεπτά να γλασάρουν, και έτοιμο! Ταιριάζει τέλεια να συνοδευτεί με σπυρωτό ρύζι.