Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • 200 γρ. μαργαρίνη
  • 1 φλ. καστανή ζάχαρη
  • 1/2 φλ. άσπρη ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.γ. βανίλια
  • 1 3/4 φλ. αλεύρι
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 2 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης
  • 2 φλ. κομμάτια σοκολάτας

oat cookies

Διαδικασία

  • Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την μαργαρίνη με τις ζάχαρες μέχρι να γίνει κρέμα.
  • Προσθέτουμε τα αβγά, το γάλα και τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και τα κομμάτια σοκολάτας. Ανακατεύουμε πάλι καλά.
  • Στρώνουμε ταψάκια με λαδόκολλα και βάζουμε μικρές μπαλίτσες από τη ζύμη, προσέχοντας να έχουν κάποια απόσταση μεταξύ τους, γιατί απλώνουν.
  • Ψήνουμε για 9' σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180.

Νέα & Συνταγές

New Project 27

10 Υπέροχες και Υγιεινές Συνταγές με ζυμαρικά που θα απολαύσετε εσείς και η οικογενεία σας, «eat healthy, eat pasta!»

Μάθετε περισσότερα

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]