Υλικά
- 200 γρ. μαργαρίνη
- 1 φλ. καστανή ζάχαρη
- 1/2 φλ. άσπρη ζάχαρη
- 2 αβγά
- 1 κ.σ. γάλα
- 1 κ.γ. βανίλια
- 1 3/4 φλ. αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 2 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης
- 2 φλ. κομμάτια σοκολάτας
Διαδικασία
- Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την μαργαρίνη με τις ζάχαρες μέχρι να γίνει κρέμα.
- Προσθέτουμε τα αβγά, το γάλα και τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και τα κομμάτια σοκολάτας. Ανακατεύουμε πάλι καλά.
- Στρώνουμε ταψάκια με λαδόκολλα και βάζουμε μικρές μπαλίτσες από τη ζύμη, προσέχοντας να έχουν κάποια απόσταση μεταξύ τους, γιατί απλώνουν.
- Ψήνουμε για 9' σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180.