GR
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • ½ κιλό σολωμός φιλέτο
  • 200 ml χυμός από πορτοκάλι
  • 2 κουτ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κ/κι ψιλοκομμένο τζίντζερ
  • Αλάτι-πιπέρι

solwmos

Εκτέλεση

  • Σε ένα κατσαρολάκι σιγοβράζουμε τον χυμό πορτοκάλι για 10 λεπτά μέχρι να πήξει, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε το ξύδι και το τζίντζερ.
  • Στην συνέχεια, σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετούμε τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη μισή σάλτσα πορτοκαλιού.
  • Ψήνουμε για 10-15 λεπτά και ρίχνουμε την υπόλοιπη σάλτσα.
  • Ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά και σερβίρουμε, πάνω σε πράσινη σαλάτα, την οποία περιχύνουμε με λίγη σάλτσα από το φαγητό και προεραιτικά, λίγο ελαιόλαδο!

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]