GR
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • ½ κιλό σολωμός φιλέτο
  • 200 ml χυμός από πορτοκάλι
  • 2 κουτ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κ/κι ψιλοκομμένο τζίντζερ
  • Αλάτι-πιπέρι

solwmos

Εκτέλεση

  • Σε ένα κατσαρολάκι σιγοβράζουμε τον χυμό πορτοκάλι για 10 λεπτά μέχρι να πήξει, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε το ξύδι και το τζίντζερ.
  • Στην συνέχεια, σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετούμε τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη μισή σάλτσα πορτοκαλιού.
  • Ψήνουμε για 10-15 λεπτά και ρίχνουμε την υπόλοιπη σάλτσα.
  • Ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά και σερβίρουμε, πάνω σε πράσινη σαλάτα, την οποία περιχύνουμε με λίγη σάλτσα από το φαγητό και προεραιτικά, λίγο ελαιόλαδο!
New Project 27

10 Υπέροχες και Υγιεινές Συνταγές με ζυμαρικά που θα απολαύσετε εσείς και η οικογενεία σας, «eat healthy, eat pasta!»

Μάθετε περισσότερα

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]