GR
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • 6 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • 1 ολόκληρο κοτόπουλο κομμένο μερίδες
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Eλαιόλαδο
  • 200ml ζωμό κοτόπουλου
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
  • 2 φύλλα δάφνης
  • χυμό από 3 λεμόνια
  • 30 γρ. απαλή μουστάρδα

lemon chicken in

Διαδικασία

  • Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κοτόπουλο και τις πατάτες, να πάρουν χρώμα εξωτερικά.
  • Προσθέτουμε τον σκόρδο, την ρίγανη και την δάφνη και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε για 2’ το σωτάρισμα.
  • Προσθέτουμε τον ζωμό και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να ψηθεί το φαγητό, για περίπου 30’.
  • Τέλος, προσθέτουμε την μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού, αφήνουμε να πάρει μια βράση ούτως ώστε να δέσει κάπως σάλτσα, και σερβίρουμε!

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]