GR
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • 6 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
  • 1 ολόκληρο κοτόπουλο κομμένο μερίδες
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Eλαιόλαδο
  • 200ml ζωμό κοτόπουλου
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
  • 2 φύλλα δάφνης
  • χυμό από 3 λεμόνια
  • 30 γρ. απαλή μουστάρδα

lemon chicken in

Διαδικασία

  • Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κοτόπουλο και τις πατάτες, να πάρουν χρώμα εξωτερικά.
  • Προσθέτουμε τον σκόρδο, την ρίγανη και την δάφνη και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε για 2’ το σωτάρισμα.
  • Προσθέτουμε τον ζωμό και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να ψηθεί το φαγητό, για περίπου 30’.
  • Τέλος, προσθέτουμε την μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού, αφήνουμε να πάρει μια βράση ούτως ώστε να δέσει κάπως σάλτσα, και σερβίρουμε!
New Project 27

10 Υπέροχες και Υγιεινές Συνταγές με ζυμαρικά που θα απολαύσετε εσείς και η οικογενεία σας, «eat healthy, eat pasta!»

Μάθετε περισσότερα

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]