GR
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • 1 κιλό βοδινό κιμά
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. ψωμί μουσκεμένο σε 50 ml γάλα
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 1 αυγό
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 σκ. σκόρδο, λιωμένο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. θυμάρι ξερό
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • Αλάτι-πιπέρι

beef burger

Διαδικασία

  • Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τον σκόρδο ούτως ώστε να αποβάλουν την υγρασία. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Το αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα να δέσουν οι γεύσεις.
  • Ακολούθως το πλάθουμε σε μπιφτέκια. Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για 10 λεπτά από την κάθε πλευρά.
  • Σερβίρουμε σε στυλ αμερικάνικο burger σε άσπρο φραντζολάκι με λιωμένο τυρί, μαρούλι και bbq sauce ή σε ελληνικό με πατάτες και σαλάτα!

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]