GR
Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Υλικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 50ml ελαιόλαδο
  • 1/3 φλυτζ. καστανή ζάχαρη
  • 30γρ μουστάρδα απαλή
  • Σκόρδο σκόνη
  • Πάπρικα
  • Αλάτι-πιπέρι

porkchops inner

Διαδικασία

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 200⁰C.
  • Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά εχτός από τις μπριζόλες, και χτυπάμε καλά με ένα σύρμα μέχρι ομοιογενοποιηθεί η μαρινάδα.
  • Σκεπάζουμε με την μαρινάδα τις μπριζόλες, και σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά τις ψήνουμε για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά, έτσι ώστε να κάνουν κρούστα.
  • Αφαιρούμε τις μπριζόλες από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί στον φούρνο, όπου τελειώνουμε το ψήσιμο για ακόμα 15’.
  • Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανιτές και πράσινη σαλάτα!

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]