Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες
- 50ml ελαιόλαδο
- 1/3 φλυτζ. καστανή ζάχαρη
- 30γρ μουστάρδα απαλή
- Σκόρδο σκόνη
- Πάπρικα
- Αλάτι-πιπέρι
Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 200⁰C.
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά εχτός από τις μπριζόλες, και χτυπάμε καλά με ένα σύρμα μέχρι ομοιογενοποιηθεί η μαρινάδα.
- Σκεπάζουμε με την μαρινάδα τις μπριζόλες, και σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά τις ψήνουμε για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά, έτσι ώστε να κάνουν κρούστα.
- Αφαιρούμε τις μπριζόλες από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί στον φούρνο, όπου τελειώνουμε το ψήσιμο για ακόμα 15’.
- Σερβίρουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανιτές και πράσινη σαλάτα!