Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

xmaxotherbannerle

xmaxotherbannerle

xmaxotherbannerle

xmaxotherbannerle

xmaxotherbannerle 

Όροι και Κανονισμοί Διαγωνισμού

1) Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για τους κατόχους δωροκάρτας Παπαντωνίου.

2) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πελάτες μέλη δωροκάρτας που θα ψωνίσουν €20 και πάνω σε μια απόδειξη. Κάθε 20€ σε μια απόδειξη είναι και μία συμμετοχή (π.χ. 96€ = 4 συμμετοχές).

3) Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 6/3/2023 μέχρι τις 15/4/2023.

4) Ο διαγωνισμός ισχύει για ψώνια σε οποιοδήποτε κατάστημα των Υπεραγορών Παπαντωνίου.

5) Από τον διαγωνισμό εξαιρείται το προσωπικό των Υπεραγορών Παπαντωνίου και οι συγγενείς πρώτου βαθμού.

6) Οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν μόνο 1 φορά.

7) Τo δώρο δεν ανταλλάσσεται με μετρητά ή με άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες.

8) Η κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί στις 20/4/2023.

9) Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από άτομο της Υπεραγοράς Παπαντωνίου μέχρι 3 μέρες μετά την κλήρωση. Οι νικητές θα είναι οι κάτοχοι των τηλεφωνικών αριθμών που θα είναι καταχωρημένοι στις δωροκάρτες που θα προκύψουν από τις κληρώσεις.

10) Σε περίπτωση που το υπεύθυνο άτομο της Υπεραγοράς Παπαντωνίου δεν καταφέρει να επικοινωνήσει με τον τυχερό μετά από 5 προσπάθειες, τότε ο τυχερός παύει να έχει δικαίωμα οποιασδήποτε αμοιβής στο δώρο και ο υπεύθυνος έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε νέα κλήρωση για το συγκεκριμένο δώρο.

11) Σε περίπτωση που ζητηθεί, οι τυχεροί θα πρέπει να συνεργαστούν σε διάφορες προωθητικές ενέργειες που αφορούν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και απαιτούν την δημοσιότητα αυτών. Για αυτή την συνεργασία οι συμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα οποιασδήποτε αμοιβής.

12) Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου δεν ευθύνονται για τυχόν τεχνικά προβλήματα, βλάβες ή καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν και πιθανόν να επηρεάσουν τον διαγωνισμό ή την επιλογή των τυχερών.

13) Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου διατηρούν το δικαίωμα να απορρίπτουν συμμετέχοντες που δεν τηρούν τους όρους του διαγωνισμού ή συμμετέχοντες που λαμβάνουν μέρος παράνομα ή προβαίνουν σε ενέργειες που επηρεάζουν αρνητικά την εξέλιξη του διαγωνισμού.

14) Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης του εν λόγω διαγωνισμού οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωση προς τους συμμετέχοντες. Οποιαδήποτε αλλαγή σε σχέση με τον διαγωνισμό θα πρέπει να δημοσιοποιείται άμεσα και σε μέσο με εύκολη πρόσβαση (π.χ ιστοσελίδα).

15) Σε περίπτωση που κάποιος από τους πιο πάνω όρους κριθεί μη έγκυρος αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων και κανονισμών του διαγωνισμού.

16) Με την συμμετοχή στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους και κανονισμούς. Οποιαδήποτε παραβίαση των άνωθεν έχει σαν αποτέλεσμα την εξαίρεση σας από τον διαγωνισμό.

17) Ο εξοπλισμός και το χρώμα του προσφερόμενου αυτοκινήτου ενδέχεται να διαφέρει από αυτό της φωτογραφίας.

18) Το αυτοκίνητο δεν μπορεί να συνδυαστεί με ανταλλαγή άλλου αυτοκινήτου.

19) Ο νικητής είναι υπόχρεος να παραλάβει το αυτοκίνητό στο όνομα του την ημέρα παράδοσής.

20) Ο τυχερός θα πρέπει να έχει έγκυρη άδεια οδηγήσεως και να μπορεί να ασφαλιστεί για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]