Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Με κάθε εγγραφή νέου χρήστη, ο χρήστης γίνεται αυτόματα μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης (Loyalty BonusCard) των Υπεραγορών Παπαντωνίου. Μπορείτε να δείτε τους Όρους & Προϋποθέσεις της Loyalty BonusCard στη διεύθυνση https://www.papantoniou.com.cy/bonus-card/oroi-kanonismoi.

Με κάθε εγγραφή νέου χρήστη, ο χρήστης γίνεται αυτόματα μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης (Loyalty BonusCard) των Υπεραγορών Παπαντωνίου. Μπορείτε να δείτε τους Όρους & Προϋποθέσεις της Loyalty BonusCard στη διεύθυνση https://www.papantoniou.com.cy/bonus-card/oroi-kanonismoi.Τα υφιστάμενα μέλη της Loyalty BonusCard των Υπεραγορών Παπαντωνίου μπορούν να συνδεθούν με τον υπάρχοντα λογαριασμό τους.

SPIN&WIN

Για αγορές άνω των 10€ σε οποιοδήποτε κατάστημα των Υπεραγορών Παπαντωνίου, ο χρήστης λαμβάνει ένα ψηφιακό νόμισμα για να συμμετάσχει στο παιγνίδι SPIN&WIN. Το ψηφιακό νόμισμα είναι διαθέσιμο για χρήση μόνο για λίγες μέρες μετά την πραγματοποίηση των αγορών. Θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός διαθέσιμων ψηφιακών νομισμάτων για αγορές που γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα ή εντός λίγων ημερών.Κάθε συμμετέχων στο SPIN&WIN λαμβάνει ένα έπαθλο, συνήθως ένα εκπτωτικό κουπόνι, συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου ισχύος.

ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Αυτά ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αποκλειστικά για τους χρήστες του Papantoniou App. Μόνο ένας συγκεκριμένος αριθμός κουπονιών μπορεί να εξαργυρωθεί σε μία αγορά ή να ενεργοποιηθεί στον κωδικό QR.Τα κουπόνια περιλαμβάνουν επίσης εξαργύρωση πόντων της Loyalty BonusCard εάν αυτά είναι διαθέσιμα στον χρήστη, 10 € για 1100 πόντους, 20 € για 2200 πόντους και 50 € για 5500 πόντους.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΔΩΡΟΥ €5

Αυτό δίνεται για μια φορά σε όλες τις νέες εγγραφές / συνδέσμους σε υπάρχοντες λογαριασμούς της Papantoniou Loyalty BonusCard. Για να εξαργυρώσετε το κουπόνι δώρου των €5, απαιτούνται αγορές άνω των €50.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

Για καλύτερη αγοραστική εμπειρία, παρέχουμε στους χρήστες της εφαρμογής μας προσφέρουμε προτάσεις για προϊόντα σύμφωνα με το ιστορικό αγορών των χρηστών. Συνεργαζόμαστε με άλλους παρόχους υπηρεσιών για την παροχή αυτής της υπηρεσίας. Όταν σας παρέχουμε διαφημίσεις βάσει του ενδιαφέροντος σας ή σχετικά με προηγούμενες αγορές σας, δεν συσχετίζουμε πληροφορίες που από μόνες τους σας ταυτοποιούν, όπως όνομα ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και δεν παρέχουμε τέτοιες πληροφορίες σε διαφημιστές ή σε άλλους παρόχους.Μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε τη λήψη διαφημίσεων και/ή ενημερώσεων σχετικές με το ενδιαφέρον σας από εμάς.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος από εμάς ή να μην λαμβάνετε καθόλου διαφημίσεις μέσω του Τμήματος Ειδοποιήσεις της εφαρμογής. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου μας.

 

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]