Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

xmaxotherbannerle

xmaxotherbannerle 

xmaxotherbannerle 

 

 

 

Όροι και Κανονισμοί Διαγωνισμού

 1. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για τους κατόχους δωροκάρτας Παπαντωνίου.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πελάτες μέλη δωροκάρτας που θα ψωνίσουν €20 και πάνω σε μια απόδειξη. Κάθε 20€ σε μια απόδειξη είναι και μία συμμετοχή (π.χ. 96€ = 4 συμμετοχές).
 3. Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 8/5/2023 μέχρι τις 28/6/2023.
 4. Ο διαγωνισμός ισχύει για ψώνια σε οποιοδήποτε κατάστημα των Υπεραγορών Παπαντωνίου.
 5. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν μόνο 1 φορά.
 6. Τo δώρο ταξίδι δεν ανταλλάσσεται με μετρητά ή με άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες.
 7. Η κλήρωση του ταξιδιού θα πραγματοποιείται μέχρι 5 μέρες μετά τη λήξη του 10ημέρου.
 8. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από άτομο της Υπεραγοράς Παπαντωνίου μέχρι 3 μέρες μετά την κλήρωση. Οι νικητές θα είναι οι κάτοχοι των τηλεφωνικών αριθμών που θα είναι καταχωρημένοι στις δωροκάρτες που θα προκύψουν από τις κληρώσεις.
 9. Σε περίπτωση που το υπεύθυνο άτομο της Υπεραγοράς Παπαντωνίου δεν καταφέρει να επικοινωνήσει με τον τυχερό μετά από 5 προσπάθειες, τότε ο τυχερός παύει να έχει δικαίωμα οποιασδήποτε αμοιβής στο δώρο και ο υπεύθυνος έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε νέα κλήρωση για το συγκεκριμένο δώρο.
 10. Σε περίπτωση που ζητηθεί, οι τυχεροί θα πρέπει να συνεργαστούν σε διάφορες προωθητικές ενέργειες που αφορούν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και απαιτούν την δημοσιότητα αυτών. Για αυτή την συνεργασία οι συμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα οποιασδήποτε αμοιβής.
 11. Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου δεν ευθύνονται για τυχόν τεχνικά προβλήματα, βλάβες ή καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν και πιθανόν να επηρεάσουν τον διαγωνισμό ή την επιλογή των τυχερών.
 12. Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου διατηρούν το δικαίωμα να απορρίπτουν συμμετέχοντες που δεν τηρούν τους όρους του διαγωνισμού ή συμμετέχοντες που λαμβάνουν μέρος παράνομα ή προβαίνουν σε ενέργειες που επηρεάζουν αρνητικά την εξέλιξη του διαγωνισμού.
 13. Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης του εν λόγω διαγωνισμού οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωση προς τους συμμετέχοντες. Οποιαδήποτε αλλαγή σε σχέση με τον διαγωνισμό θα πρέπει να δημοσιοποιείται άμεσα και σε μέσο με εύκολη πρόσβαση (π.χ ιστοσελίδα).
 14. Σε περίπτωση που κάποιος από τους πιο πάνω όρους κριθεί μη έγκυρος αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων και κανονισμών του διαγωνισμού.
 15. Με την συμμετοχή στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους και κανονισμούς. Οποιαδήποτε παραβίαση των άνωθεν έχει σαν αποτέλεσμα την εξαίρεση σας από τον διαγωνισμό.
 16. Το ταξίδι στην Αγγλία περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο για 2 άτομα και διαμονή σε διπλό δωμάτιο για 3 βράδια σε ξενοδοχείο 3*/4*. Είναι συνολικής αξίας 1.800€ για το πρώτο 15ήμερο Ιουλίου 2023. Ο νικητής μπορεί να αλλάξει ημερομηνίες ή/και προορισμό και αν μεγαλύτερης αξίας να πληρώσει την διαφορά.
 17. Το ταξίδι στην Θαυλάνδη αφορά το ομαδικό πακέτο της Top Kinisis «Εξωτική Ταϊλάνδη: 10 μέρες». Είναι συνολικής αξίας 3.978€ για 2 άτομα και αναχώρηση 17/7/2023. Ο νικητής μπορεί να αλλάξει ημερομηνίες ή/και προορισμό και αν μεγαλύτερης αξίας να πληρώσει την διαφορά.
 18. Το ταξίδι στην Ινδία αφορά το ομαδικό πακέτο της Top Kinisis «Ταξίδι στην Ινδία: 10 μέρες». Είναι συνολικής αξίας 3.698€ για 2 άτομα και αναχώρηση 19/7/2023. Ο νικητής μπορεί να αλλάξει ημερομηνίες ή/και προορισμό και αν μεγαλύτερης αξίας να πληρώσει την διαφορά.
 19. Το ταξίδι στην Ιταλία αφορά το ομαδικό πακέτο της Top Kinisis «Κλασσική Ιταλία: 7 μέρες». Είναι συνολικής αξίας 2.390€ για 2 άτομα και αναχώρηση 11,18,25/7 ή 1,8,15,22/8/2023. Ο νικητής μπορεί να αλλάξει ημερομηνίες ή/και προορισμό και αν μεγαλύτερης αξίας να πληρώσει την διαφορά.
 20. Το ταξίδι στην Ελλάδα περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο για 2 άτομα και διαμονή σε διπλό δωμάτιο για 3 βράδια σε ξενοδοχείο 3*/4*. Είναι συνολικής αξίας 1.200€ για το πρώτο 15ήμερο Ιουλίου 2023. Ο νικητής μπορεί να αλλάξει ημερομηνίες ή/και προορισμό και αν μεγαλύτερης αξίας να πληρώσει την διαφορά.
 21. Ο νικητής είναι υπόχρεος να παραλάβει το voucher για το ταξίδι στο όνομα του την ημέρα παράδοσής.
 22. Ο τυχερός θα πρέπει να έχει έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα και να μπορεί να ταξιδέψει στον συγκεκριμένο προορισμό.

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]